top of page
 • Hoe ontdek ik of het bewegingstraject 'Soepel Pijnvrij Bewegen' iets voor mij is?
  Je kan een gratis sessie van een half uur aanvragen. Daarin bekijken we samen in welke mate je klachten wat te maken hebben met je basishouding. Ik laat je een eerste keer kennismaken met een aantal zaken, zodat je het verschil al een eerste keertje voelt. Uiteraard is er ook ruimte voor jou om het een en ander te bevragen.
 • Hoe wordt bepaald wanneer de sessies plaatsvinden?
  Om te beginnen leggen we samen de eerste reeks van 3 sessies vast. De data voor de volgende afspraken spreken we samen af en zijn onder meer afhankelijk van jouw ritme en het tempo waarmee je vorderingen maakt.
 • Wat moet ik doen als ik buiten de sessies vastloop en ga twijfelen of ik het wel juist doe?
  Als je het tussendoor even niet meer weet en je als het ware daardoor vast komt zitten, ben je uiteraard welkom om me te contacteren en je twijfels te delen en vragen te stellen. Mij bereiken kan via mail op het adres: gerd@soepelpijnvrijbewegen.be of telefonisch tijdens de kantooruren op het nummer: 03 669 88 90. Een mailtje beantwoord ik consequent binnen de 24 uur, voicemailberichten aan het einde van de dag.
 • Hoe kan ik onthouden wat ik tijdens elke sessie heb geleerd, zodat ik er ook thuis mee aan de slag kan gaan?"
  Omdat Soepel pijnvrij bewegen principieel vertrekt vanuit beeld, leg ik zo nu en dan het een en ander op foto of film vast, bij voorkeur met jouw eigen smartphone en uiteraard met jou toestemming. Zo kan je thuis ook herbekijken waar we tijdens elkesessie precies mee bezig zijn geweest en hoe dat ook alweer precies in zijn werkging. Daarnaast krijg je ook een eigen werkboekje mee, waarin je vorderingentelkens genoteerd worden.
 • Wat kost het traject & hoe verloopt de betaling?
  De totale kostprijs voor een reeks van 9 sessies van 1 uur bedraagt € …, excl. BTW. De betaling kan gebeuren in 3 termijnen die we vooraf bepalen.
jpg-47.jpg
bottom of page